Kazakse tiener vermist in de Phuket-zee

Phuket -

Een Kazachstaanse tiener is als vermist opgegeven nadat hij in de zee bij Thalang was gaan zwemmen.

De toeristenpolitie van Phuket vertelde vrijdag (1 september) aan de Phuket Express dat ze vrijdag (7 september) om 30 uur op de hoogte waren gesteld dat een Kazachstaanse tiener vermist was nadat hij was gaan zwemmen op Nai Yang Beach in het subdistrict Sa Koo.

Om 8 uur werd een zoekactie gestart. De zoektocht werd echter onderbroken vanwege hevige regen, harde wind en golven. De toeristenpolitie van Phuket zei dat iedereen die de man op de bovenstaande foto ziet, de hotline van de toeristenpolitie op 30 moet bellen.

Het Phuket Tourist Assistance Centre heeft de Kazachstaanse tiener zaterdag (2 september) geïdentificeerd als de heer Dmitriy Rochsha, 17 jaar oud. Iedereen die de man ziet, bel alstublieft de Sakoo-politie 076-328-121. De zoektocht is zowel op het land als op zee voortgezet, maar heeft tot nu toe geen resultaat opgeleverd.

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.