Grab Taxi-auto's zijn nu toegestaan ​​op de luchthaven van Phuket

Phuket -

'Grab'-taxi's zijn nu vanaf vandaag (1 september) toegestaan ​​als eerste taxiservice voor de dienst op de internationale luchthaven van Phuketst).

Op vrijdag (1 septst) op de internationale luchthaven van Phuket werd een persconferentie geleid door de directeur van de luchthavens van Thailand (AOT) Dr. Keerati Kitmanawat en de directeur van de internationale luchthaven van Phuket, de heer Monchai Tanod, die de campagne lanceerden waarin 'Grab'-taxi's nu zijn toegestaan om de luchthaven te bedienen.

Dr. Keerati vertelde aan de Phuket Express: “Vandaag is de eerste dag dat de AOT taxi-auto's met de 'Grab'-applicatie het vliegveld laat betreden. Het doel is om passagiers op de luchthaven een goede service te bieden en hen meer keuze te bieden om taxidiensten te bellen. Applicatietaxidiensten zijn nu populair onder zowel Thais als buitenlanders.”

“Voorheen lieten we geen enkele taxi-auto het vliegveld oprijden. Passagiers moesten naar de buitenkant van de luchthaven lopen, die ongeveer 500 meter verderop lag, om in de taxi-auto's te stappen die ze belden”, legde Dr. Keerati uit.

“Eerst zullen we Grab-taxi’s het vliegveld laten betreden. Elke Grab-taxichauffeur die de luchthaven wil betreden, moet zich echter eerst bij de luchthaven registreren voor klantgemak en veiligheid. In de toekomst zullen ook andere applicatietaxi’s welkom zijn.”

TPN Media merkt op dat de reactie op dit nieuws in de Thaise media zeer positief was.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.