UPDATE: Er spoelt nog meer mysterieus puin aan op het strand van Phang Nga

FOTO: National News Bureau of Thailand

Phang Nga-

Er is nog meer mysterieus puin gevonden op een strand in Phang Nga.

Ons vorige verhaal:

Er is mysterieus puin gevonden op Karon Beach en er wordt onderzoek gedaan om vast te stellen wat het precies is.

Nu voor de update:

De afdeling Public Relations van Phang Nga vertelde de Phuket Express dat de heer Monkol Lunsopa het nieuwe mysterieuze puin had gevonden op Bang Neang Beach in Koh Kor Kao in het district Takua Pa. Het item is ongeveer een meter breed en twee meter lang. De relevante autoriteiten werden opgeroepen om een ​​onderzoek in te stellen. Tijdens het moessonseizoen zijn er veel dingen aangespoeld, maar deze ongewone objecten worden nog steeds beoordeeld en zijn uitgebreid besproken in verschillende sociale groepen en online platforms.

Het is niet duidelijk of de hier en in Phuket gevonden voorwerpen verwant zijn.

Relevante functionarissen zijn er nog steeds niet in geslaagd om met zekerheid vast te stellen waar... of wat.... het puin is van op het moment van schrijven.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.