De regering van Prayut neemt afscheid na de laatste kabinetsvergadering

PERSBERICHT:

De vertrekkende regering hield dinsdag (29 augustus) haar laatste kabinetsvergadering en sloot af met een groepsfoto van ministers en personeel.

De interim-premier en minister van Defensie, generaal Prayut Chan-o-cha, sprak zijn dank uit aan iedereen die heeft bijgedragen aan het werk van de regering en de nationale ontwikkeling. Hij erkende ook dat er geen afscheidsberichten zouden zijn voor de komende regering, aangezien hij van plan is een pauze te nemen en meer quality time met zijn gezin door te brengen.

Na de kabinetsvergadering verklaarde generaal Prayut in een interview dat hij dankbaar was voor de kabinetsleden en alle functionarissen die hen gedurende hun ambtsperiode hadden gesteund. Hij benadrukte verder dat de samenwerking gebaseerd was op wederzijds vertrouwen en naleving van alle wet- en regelgeving, terwijl hij de pers bedankte voor haar rol.

Bij deze gelegenheid had de vertrekkende premier een maaltijd met zijn ministers om zijn waardering uit te spreken voor hun gezamenlijke inspanningen. Toen hem werd gevraagd naar de nieuwe regering, merkte hij op dat ze er allemaal zeer capabel uitzagen. Na het interview maakte hij informele foto's met de mediavertegenwoordigers.

Het voorgaande is een persbericht van de PR-afdeling van de Thaise overheid.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.