Persbericht: Van Thailand Elite naar Thailand Privilege

Onthulling van een robuuste strategie om de markt voor premium buitenlandse langetermijnresidenties in Thailand te veroveren, die naar verwachting inkomsten zal genereren van meer dan tien miljard baht

Hoogtepunten:

De Thailand Privilege Card is in de loop van de cursus consequent blijven groeien
van 20 jaar en genereerde inkomsten in het land van meer dan 50 miljard Thaise Baht, met een ledenbestand van meer dan 31,500 leden.

-Het bedrijf is begonnen aan een agressieve strategie, waarbij de nadruk ligt op merkmodernisering door een frisse identiteit te creëren via een nieuw logo, een nieuw uniform en nieuwe kaartformaten voor
alle 4 pakketten. Dit is gericht op high-end toeristen.

-Het bedrijf ontwikkelt nieuwe verkoopargumenten die de nadruk leggen op het verheffen van privileges over grenzen heen, onder het concept ‘Meer Keuzes, Meer Vrijheid’. Bovendien breiden ze zich uit naar primaire, secundaire en potentiële nieuwe markten.

-Het bedrijf cultiveert duurzame groei door het creëren van een ecosysteem in samenwerking met partners in verschillende toeristische sectoren. Dit is bedoeld om de dienstverlening aan leden in alle aspecten te verbeteren en tegemoet te komen aan de behoeften van klanten in alle dimensies.

Thailand Privilege Card Co., Ltd. (TPC), de exploitant van het Thailand Elite Card Project onder toezicht van de Tourism Authority of Thailand (TAT), heeft een rebranding ondergaan met de visie zichzelf te vestigen als een wereldleider in het aanbieden van premium privileges aan prominente personen die op zoek zijn naar een langdurig verblijf in Thailand. De vorige acht lidmaatschapskaartopties zijn uitgefaseerd en hebben plaats gemaakt voor het nieuwe product “Thailand Privilege Card”, dat nu verkrijgbaar is in vier verschillende pakketten. Deze pakketten zijn gebouwd op de basis van de ‘Vrijheid van Keuzes’-filosofie en omvatten uitgebreide privileges die zijn aangepast aan een verscheidenheid aan mondiale levensstijlen. Met een doelbewuste nadruk op cruciale markten, namelijk China, Japan, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Rusland en de landen van de Europese Unie, met een ambitieuze projectie van een bijdrage van meer dan tien miljard Baht aan het land.

Terugkijkend op de operationele prestaties van de Thailand Privilege Card in 2023 en de huidige prestaties ervan, verklaarde de heer Manatase Annawat, president van Thailand Privilege Card Co., Ltd.: “De Thailand Privilege Card heeft een indrukwekkende mijlpaal van 20 jaar bereikt, en wij zijn erg trots op deze prestatie. Het bedrijf heeft voortdurend diensten ontwikkeld en producten geïntroduceerd om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van internationale inwoners die op zoek zijn naar een langdurig verblijf in Thailand. Wij zijn de enige wereldwijde Residency-campagne die Visa Privileges aanbiedt naast Airport Services en Lifestyle Privileges, resulterend in een verzameld inkomen van meer dan 50 miljard baht gedurende onze 20-jarige reis, met een lidmaatschap van meer dan 31,500 leden. Alleen al in het jaar 2023 bereikten we ongeveer 7,500 miljard baht, wat neerkomt op een groei van meer dan 11,500 leden, wat neerkomt op een opmerkelijke stijging van 210% ten opzichte van de omzet van 2022.”

Om de 20e verjaardag van Thailand Privilege Card Co., Ltd. te vieren, is een aanzienlijke rebranding en verbetering van de voordelen geïntroduceerd. Deze transformatie markeert de verschuiving van de 'Thailand Elite Card' naar de 'Thailand Privilege Card', waarmee een warm welkom wordt geboden en uiterste tevredenheid en gemak wordt gegarandeerd voor internationale inwoners die ernaar streven een langdurig verblijf in Thailand te vestigen.

Dit vernieuwde aanbod omvat uitgebreide voordelen van luchthavenprivileges, verrijkte reiservaringen, vrije tijd, accommodatie, activiteiten, zakelijke investeringsmogelijkheden en meer. Deze veelzijdige rebranding-inspanning omvat belangrijke veranderingen, zoals een eigentijds logo-ontwerp en nieuwe personeelsuniformen. Geleid door het merk-DNA van het bedrijf, 'GRACE', streeft het bedrijf ernaar de kwaliteit van Thaise producten en diensten te verbeteren, inkomsten te genereren voor de nationale economie en het imago van een mondiale organisatieleider te versterken.

“Het bedrijf richt zich op vier hoofdsegmenten: frequente internationale bezoekers/rijken/investeerders, workcation/digitale nomaden, expats in Thailand en gepensioneerden. Het bedrijf zal op strategische wijze markten in verschillende potentiële landen penetreren, waaronder belangrijke markten zoals China, Japan, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Rusland, Zuid-Korea en landen van de Europese Unie. Daarnaast zal het bedrijf zijn aanwezigheid in opkomende markten met potentieel verkennen en uitbreiden, zoals India en landen binnen de GCC-regio, waaronder Saoedi-Arabië”, voegde de heer Manatase eraan toe.

Dankzij de nieuwe voordelen van de Thailand Privilege Card, die het concept 'Meer Keuzes, Meer Vrijheid' volgen, levert elke lidmaatschapscategorie Privilege-punten op, waardoor de inwisseling van exclusieve privileges en buitengewone ervaringen mogelijk wordt. De lidmaatschapskaarten zijn onderverdeeld in vier pakketten:

RESERVE: De contributie bedraagt ​​5 miljoen baht, bij een lidmaatschapsduur van 20 jaar of langer. Deze optie is bedoeld voor personen die op zoek zijn naar toegang en vertrek op lange termijn naar Thailand. Het lidmaatschap kan elke vijf jaar worden verlengd en leden kunnen jaarlijks 5 verzamelde punten verdienen voor het inwisselen van eersteklas privileges, waaronder accommodatie, reisgemak, investeringen, gezondheid en welzijn, en meer. Het RESERVE-lidmaatschap is uitsluitend beschikbaar op uitnodiging en is beperkt tot 120 personen per jaar.

DIAMOND: De contributie bedraagt ​​2.5 miljoen baht, met een lidmaatschapsduur van 15 jaar en exclusieve privileges gedurende het gehele verblijf in Thailand. Leden verdienen jaarlijks 55 verzamelde punten om extra privileges in te wisselen.

PLATINUM: De lidmaatschapsbijdrage bedraagt ​​1.5 miljoen baht, met een lidmaatschapsduur van 10 jaar. Leden verzamelen jaarlijks 35 punten om extra privileges in te wisselen.

GOUD: De contributie bedraagt ​​900,000 baht, met een lidmaatschapsduur van 5 jaar. Deze optie is samengesteld voor personen die op korte termijn toegang tot en vertrek naar Thailand zoeken. Leden kunnen jaarlijks 20 punten verzamelen om extra privileges in te wisselen.

'More Choices More Freedom' introduceert exclusieve privileges voor de favoriete levensstijl van alle kaarthouders en levert premiumdiensten tijdens hun verblijf in Thailand.
Deze privileges omvatten eersteklas assistentiediensten op de luchthaven, exclusieve toegang tot de lounges op de luchthaven bij zowel aankomst als vertrek, limousinetransfers en persoonlijke verbindingsdiensten die beschikbaar zijn in vier talen: Engels, Koreaans, Mandarijn en Japans, met de mogelijkheid voor extra talen in de toekomst. .

Thailand Privilege Card Co., Ltd. zet zich in voor samenwerking met diverse sectoren binnen de toeristische sector, met als doel de uitgebreide service aan leden te verbeteren. De sleutel is om inkomsten te genereren voor bedrijven die aansluiten bij diverse levensstijlen in het hele land, waaronder:

Verblijf: Exclusieve privileges voor uitzonderlijke verblijven in luxe hotels van wereldklasse, inclusief voordelen zoals “Blijf 1 nacht, krijg nog 1 nacht” en mogelijkheden voor kamerupgrades

Reizen: Speciale reisprivileges in samenwerking met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen, met persoonlijke assistenten en gastvrij personeel op luchthavens, speciale luchthaventransfers, toegang tot luchthavenlounges, evenals extraatjes zoals privéchauffeurs, privéjachten, privéjets en privéautoverhuur.

Vrije tijd: Een scala aan voordelen van partnerbedrijven zoals restaurants, uitgaansgelegenheden, winkelcentra en sportactiviteiten.

Deze voordelen omvatten kortingen, VIP-lounges, persoonlijke hulp bij het winkelen, voorrang bij het bekijken van prominente winkelcentra, co-workingruimtes en zelfs een 'koop-één-één-gratis'-aanbieding voor bioscoopkaartjes.

Welzijn: biedt exclusieve privileges op het gebied van gezondheid en welzijn. Dit omvat gezondheidscontroles bij vooraanstaande ziekenhuizen, spadiensten, toegang tot fitnessfaciliteiten en eersteklas wellnesscentra.

Rijkdom: Beleggingsgerelateerde privileges, waaronder de Wisdom Card (onder voorbehoud van voorwaarden), financiële en beleggingsadviesdiensten, trainingsseminars en exclusieve pakketten voor ziektekosten- en levensverzekeringen.

Voor degenen die geïntrigeerd zijn door de Thailand Privilege Card: meer informatie is beschikbaar op de officiële website: www.thailandelite.com.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/