Mysterie op het strand van Phuket terwijl vreemd puin aanspoelt

Phuket-

Er is mysterieus puin gevonden op Karon Beach en er wordt onderzoek gedaan om vast te stellen wat het precies is.

De politiechef van Karon, kolonel Khundet Na Nongkhai, werd woensdag (30 augustus) door strandwachten op de hoogte gebracht van de enorme vondst op het Karon-strand nabij het Karon-sportveld.th). Zij en de Phuket Express arriveerden op het strand en vonden het zwarte puin met een gewicht van ongeveer 200 kilogram. Er zijn enkele blauwe draden gevonden op het puin, waarop ook een labelcodenummer staat.

Het puin wordt vastgezet met touwen, terwijl relevante functionarissen van de internationale luchthaven van Phuket en de Royal Thai Navy onderzoek doen om te identificeren waar het vandaan komt.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.