Australische man sterft na val op parkeerplaats op luchthaven Phuket

Phuket -

Een 50-jarige Australische man overleed nadat hij van de zesde verdieping van een parkeergebouw op de internationale luchthaven van Phuket viel.

Kapitein Suphon Mueangkhai van de politie van Sakoo werd dinsdagavond (8 augustus) om 30 uur op de hoogte gebracht van het incident.th). Politie, reddingswerkers en de Phuket Express arriveerden kort na de eerste oproep ter plaatse.

Het lichaam van een buitenlandse man werd gevonden op de grond van de parkeergarage nabij een motorparkeerplaats. Het lichaam werd later door de politie geïdentificeerd als een 50-jarige Australische man (zijn naam werd verborgen in afwachting van kennisgeving van de ambassade en familie). Zijn lichaam werd naar het Vachira-ziekenhuis in Phuket Town gebracht om de exacte doodsoorzaak vast te stellen.

Getuigen vertelden aan de Phuket Express dat ze de man op de zesde verdieping zagen staan ​​voordat hij luid iets riep. Mensen die hem zagen schreeuwden en probeerden hem tegen te houden, omdat ze bang waren dat hij zou springen. Ondanks hun inspanningen stortte de man zich echter de dood in. Het was volgens de politie onduidelijk of hij met opzet sprong of viel en helaas vanwege taalbarrières en gebrek aan Engelssprekenden was het onduidelijk wat de man precies had geschreeuwd.

De immigratiepolitie van Phuket vertelde de Phuket Express dat de Australische man op 24 augustus op de internationale luchthaven van Phuket was aangekomenth 2023.

De politie van Sakoo zet haar onderzoek voort en bekijkt camerabeelden om te zien of de man uit het gebouw is gesprongen of gevallen.

TPN Media merkt op dat de overledene dezelfde man leek te zijn wiens familieleden de afgelopen dagen op sociale mediagroepen in Phuket hadden gevraagd naar zijn verblijfplaats en hun bezorgdheid uitten over zijn welzijn.

TPN Media betuigt zijn medeleven aan de vrienden en familie van het slachtoffer.

Gelijkaardig incident:

De 35-jarige Amerikaanse man, alleen geïdentificeerd met zijn voornaam Jason, stierf nadat hij van de derde verdieping van de internationale luchthaven van Phuket was gesprongen en leed aan depressies en financiële problemen.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.