Man steekt ex-vriendin dood op klaarlichte dag in Kathu

Kathu –

Een man heeft zijn ex-vriendin doodgestoken in Kathu.

De politie van Kathu werd maandagmiddag (28 augustus) op de hoogte gebracht van het incidentth) voor een motorwinkel aan de Wichit Songkram Road in Kathu.

Politie, hulpverleners en de Phuket Express kwamen ter plaatse en troffen een vrouw aan die alleen werd geïdentificeerd als mevrouw Wimon, 30 jaar uit Phetchabun. Ze bloedde hevig op de grond met veel steekwonden en werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht, waar ze op tragische wijze dood werd verklaard.

De politie arresteerde de verdachte die alleen werd geïdentificeerd als de heer Paytai, 32, uit Phetchabun. Hij was de ex-vriend van mevrouw Wimon. Bij hem werd een puntig mes van 25 centimeter lang in beslag genomen. Er werden snijwonden aan zijn hand gevonden en hij werd naar het politiebureau van Kathu gebracht.

Paytai vertelde de politie dat hij probeerde de relatie met zijn ex-vriendin nieuw leven in te blazen, maar zij weigerde en probeerde bij hem weg te lopen. Hij volgde haar voordat ze een verbale en vervolgens fysieke ruzie begonnen en hij stak haar vele malen.

De politie van Kathu moet de formele aanklacht tegen de heer Paytai nog identificeren, maar zegt dat ze eraan komen, omdat ze bepalen of de moord met voorbedachten rade was of niet.

Paytai blijft op het moment van schrijven in politiehechtenis.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.