Brand vernietigt verschillende boten in Phuket, geen gewonden

Phuket -

Een brand verwoestte twee vissersboten op een pier in Phuket, maar gelukkig vielen er geen gewonden.

Het hoofd van het Phuket Marine Office, de heer Chayapong Pranit, vertelde The Phuket Express dat ze op de hoogte waren gesteld van het incident op de Fish Market Organization Pier op het Sirey-eiland in Rassada, Mueang Phuket in het afgelopen weekend van 27 augustus 2023.

Brandweerlieden met brandweerauto's kwamen ter plaatse en ontdekten dat de brand hevig in brand stond bij twee geparkeerde vissersboten. Na uitgebreide inspanningen van de brandweer kon de brand uiteindelijk onder controle worden gebracht. Beide vissersboten waren in verval en werden momenteel niet gebruikt als woonhuis of om te vissen. Er zijn geen gewonden gevallen en er zijn geen olielekken aangetroffen.

Het Phuket Marine Office zet het onderzoek voort om de exacte oorzaak van de brand te achterhalen, de eigenaren van de boten te identificeren en het totale financiële verlies vast te stellen.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.