Nieuwe Thaise premier Srettha Thavisin bezoekt Phuket

Phuket -

De nieuwe premier van Thailand, Srettha Thavisin, bezocht Phuket om de uitbreiding van de internationale luchthaven van Phuket en de ontwikkeling van het toerisme te bespreken.

Ons vorige verhaal:

Srettha Thavisin, de premierskandidaat van de Pheu Thai Partij, heeft de tweekamerstemming in het Thaise parlement gewonnen om de volgende premier van het land te worden.

Nu voor de update:

De 30th Premier van Thailand Srettha arriveerde vrijdag (25 augustus) op de internationale luchthaven van Phuketth) rond 11 uur. Hij besprak met leidinggevenden van de luchthaven de plannen voor een luchthavenuitbreiding.

In de middag van 2 uur tot 30 uur had hij een ontmoeting met ondernemers in Phuket om de ontwikkeling van de provincie te bespreken. Daarna had hij om 4 uur een ontmoeting met ondernemers op de Thalang Road in de oude binnenstad van Phuket.

Om 8 uur had hij een ontmoeting met ondernemers op Bangla Road over toerisme en voorstellen voor latere sluitingstijden.

Op zaterdag (26 augustusth) zal hij ondernemers in Phang Nga ontmoeten om het wellnesstoerisme in de Andaman-provincies te bespreken voordat hij 's middags terugkeert naar Bangkok.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.