Een andere minderjarige gevonden in de Patong Bar, zegt de politie van Phuket

Patong-

Een Thaise vrouw werd gearresteerd nadat ze een minderjarige daarin zou hebben laten werken.

Na middernacht (26 augustusth) arresteerde de politie een vrouw die alleen werd geïdentificeerd als mevrouw Thongsai, haar leeftijd werd niet gegeven door de politie, in een bar in Soi Sea Dragon aan de Bangla Road in Patong.

Ze werd naar het politiebureau van Patong City gebracht waar ze werd beschuldigd van het toestaan ​​van medewerkers onder de 18 jaar om op een uitgaansgelegenheid te werken en het toestaan ​​van werknemers onder de 18 jaar om te werken tussen 10 uur en 00 uur.

Volgens de politie van Phuket is er onlangs een reeks minderjarigen aangetroffen die in lokale bars werkten, zoals we hieronder hebben besproken.

Gelijkaardig incident:

Een Thaise vrouw werd gearresteerd nadat ze naar verluidt zonder toestemming een massagesalon zonder vergunning had geopend en een minderjarige had laten werken.

Een Thaise vrouw werd gearresteerd nadat ze naar verluidt zonder toestemming een bar zonder vergunning had geopend en een minderjarige daarin had laten werken.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.