Minderjarige gevonden in Patong Bar zonder vergunning

Patong-

Een Thaise vrouw werd gearresteerd nadat ze naar verluidt zonder toestemming een bar zonder vergunning had geopend en een minderjarige daarin had laten werken.

Op donderdagavond (24 augustusth) arresteerde de politie een vrouw die alleen werd geïdentificeerd als mevrouw Waraphon, haar leeftijd werd niet door de politie vermeld, in een bar in de OTOP-markt aan de Ratch Uthit 200 Pi Road in Patong.

Ze werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar ze werd beschuldigd van het openen van een bar zonder toestemming en het toestaan ​​van werknemers onder de 18 jaar om aan de bar te werken en zonder toestemming alcohol te verkopen.

Gelijkaardig incident:

Een Thaise vrouw werd gearresteerd nadat ze naar verluidt zonder toestemming een massagesalon zonder vergunning had geopend en een minderjarige had laten werken.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.