Vrachtwagen met gasflessen kantelt bij Phuket-onderdoorgang

Phuket -

Brandweerlieden werden opgeroepen nadat een vrachtwagen met gasflessen was gekanteld bij een onderdoorgang in Mueang Phuket.

De politie van Phuket City werd dinsdag (22 augustus) op de hoogte gebracht van het ongevalnd) bij de Samkong-onderdoorgang op de ringweg in Rassada, Mueang Phuket.

Politie en brandweerlieden met meerdere brandweerauto's arriveerden bij de onderdoorgang om de gekantelde vrachtwagen te vinden die gasflessen vervoerde op de onderdoorgang in zuidelijke richting.

De mannelijke chauffeur, de heer Dawit Kongsomboon, 28, die lichte verwondingen had opgelopen, vertelde de politie dat de vrachtwagen te zwaar was voordat hij de controle over het voertuig verloor. De heer Puwanart Kanjanachai, 20, die een passagier was, had verschillende verwondingen opgelopen.

De brandweer sproeide water en schuim op de vrachtwagen om brand te voorkomen. De onderdoorgang was tijdelijk afgesloten voor verkeer op zowel de noordelijke als de zuidelijke rijstroken, terwijl de gasflessen en de vrachtwagen voor de veiligheid werden verwijderd. Het duurde ongeveer een half uur om alle gasflessen uit de vrachtwagen te halen.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.