Schutter gearresteerd nadat hij één persoon verwondde in Thalang

Thalang-

Een schutter werd gearresteerd nadat een man gewond raakte door een schot in Thalang.

De politie van Thalang vertelde de Phuket Express dat ze op zondag (20 augustus) op de hoogte waren gesteld door het Thalang-ziekenhuisth) dat een man gewond raakte door een schotwond.

De politie arriveerde ter plaatse om de gewonde partij, de 24-jarige Songkran Rawangpai, uit Thalang te vinden, die gewond was geraakt door een schot in zijn arm. Hij kon niet goed communiceren en zijn familieleden vertelden de politie dat de heer Songkran een geestelijk gezondheidsprobleem en spraakproblemen heeft.

Op maandag (21 augustusst) identificeerde de politie de verdachte als de heer Sitthiphon Chanapan, 33. Hij werd gearresteerd in een huis in Sri Soonthorn in Thalang. Van hem werd een BLACK PANTHER EVO-luchtgeweer in beslag genomen. Hij werd naar het politiebureau van Thalang gebracht en wordt beschuldigd van illegaal bezit van een vuurwapen.

Sitthiphon vertelde de politie van Thalang dat de gewonde man, Songkran, altijd fruit steelt uit de fruittuin van zijn vader. Ze hadden Songkran gewaarschuwd om te stoppen, maar hij stal nog steeds de vruchten en zei naar verluidt grove woorden voordat meneer Sitthiphon uit woede het vuur opende. De heer Sitthiphon beweert dat het niet zijn bedoeling was Songkran te slaan.

De juridische aanklachten in de zaak worden op het moment van schrijven voortgezet.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.