Dolfijn gered nadat hij was aangespoeld op het strand van Phang Nga

Phang Nga-

Een dolfijn is gered nadat hij was aangespoeld op een strand in Phang Nga.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelde de Phuket Express op dinsdag (22 augustus).nd) kregen ze van een plaatselijke bewoner bericht dat er een nog levende dolfijn was gevonden op een strand in het Tai Mueang-district. De lokale bevolking probeerde de dolfijn terug de zee in te duwen, maar hij bleef aangespoeld op het strand.

Ze kwamen op het strand aan om de stripdolfijn te vinden en ontdekten dat deze 206 centimeter lang was en 54 kilogram woog. Bij de dolfijn werden twee wonden gevonden.

De dolfijn werd voor medische behandeling naar het Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Center in Phuket gebracht.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.