Maak kennis met je Miss Universe Thailand 2023

Thailand -

Anntonia Porsild, 26, een Thais – Deense vrouw, werd gekroond tot Miss Universe Thailand 2023.

De finale van de schoonheidswedstrijd Miss Universe Thailand vond plaats op zondagavond (20 augustus).th) in Bangkok. Anntonia vertegenwoordigde de provincie Nakhon Ratchasima in de wedstrijd.

FOTO: Miss Universe Thailand

Haar vader is Deens en haar moeder is Thais. Ze heeft een bachelordiploma van Stamford International University in marketing en public relations.

In 2019 was Anntonia de eerste Thai die werd gekroond in de Miss Supranational 2019-wedstrijd in de internationale finaleronde die in Polen werd gehouden.

Anntonia zal Thailand vertegenwoordigen op de Miss Universe-wedstrijd in El Salvador in november van dit jaar.

FOTO: Miss Universe Thailand

Anna Sueangam-iam, 23, werd op zaterdagavond 2022 juli gekroond tot Miss Universe Thailand 30 in de True Icon Hall van Iconsiam-winkelcentra.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite TPN National.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/