Grootste verhalen in Pattaya van de afgelopen week: Arabische toerist gedood bij motorongeluk, rivaliserende taxigroepen vechten en meer

Groeten aan al onze lezers en supporters!

We hebben hier onze belangrijkste LOKALE verhalen verzameld die zijn gebeurd in onze gebieden, Pattaya en Chonburi, in de laatste week van maandag 14 augustus tot zondag 20 augustus 2023.

De verhalen zijn gekozen door onze redactie en zijn nrt in een bepaalde volgorde van belangrijkheid, maar ongeveer in volgorde van publicatie.

1. Dode baby gevonden in vuilnisbelt in Pattaya

De politie is nog steeds op zoek naar degenen die de baby hebben achtergelaten, hoewel een paar bij een ander incident met een foetus werd gearresteerd.

Dode baby gevonden in vuilnisbelt in Pattaya

2. Arabische toerist gedood, twee anderen gewond bij motorongeval in Pattaya

RUST IN VREDE

Arabische toerist gedood, twee anderen gewond bij motorongeval in Pattaya

3. Onderhoudsmedewerker verdrinkt bijna in het zwembad van een hotel in Pattaya

Toevallig probeerde het slachtoffer eerder bij hetzelfde zwembad ooit een toerist van de verdrinkingsdood te redden. De klusjesman overleefde het incident, maar verkeerde op het moment van schrijven in kritieke toestand.

Onderhoudsmedewerker verdrinkt bijna in hotelzwembad Pattaya

4. Rivaliserende motortaxigroepen botsen in Pattaya, vier mensen gewond

Het gevecht vond plaats nadat een Bolt-rijder onbewust een 'gentlemen's'-akkoord had verbroken over waar hij een klant moest ophalen. De politie van Pattaya is nog steeds niet in staat om alle verdachten te identificeren.

Rivaliserende groepen motortaxi's botsen in Pattaya, vier mensen gewond

5. FTV Pattaya schoonheidswedstrijd schittert als een opmerkelijk succes in het presenteren van Thaise elegantie en toerisme

Gefeliciteerd!

FTV Pattaya Beauty Pageant schittert als een opmerkelijk succes in het presenteren van Thaise elegantie en toerisme

Dat was het voor deze week. We hopen dat de komende week je goed nieuws zal brengen!

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Inschrijven
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.