Buitenlandse chauffeur ontsnapt aan verwondingen na ongeval met pick-up in Rawai

Rawai-

Een buitenlandse chauffeur is met de schrik vrijgekomen na een ongeval met een pick-up in Rawai, Mueang Phuket.

De burgemeester van Rawai, Aroon Solos, vertelde de Phuket Express dat het Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) van de gemeente Rawai op zaterdag (20 augustus) op de hoogte is gebracht van het ongeval.th) in Soi Na Tai.

Burgemeester Aroon en zijn stafleden kwamen ter plaatse en vonden de pick-up in een sloot langs de weg. De niet geïdentificeerde buitenlandse bestuurder raakte niet gewond en de pick-up werd met succes uit de sloot getakeld.

De exacte oorzaak van het ongeval werd op het moment van ter perse gaan nog onderzocht door relevante Rawai-functionarissen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.