UPDATE: Echtpaar gearresteerd nadat man het huis van iemand anders binnendringt in Thalang

Thalang:

Een stel werd gearresteerd nadat een dronken vader, die zijn twee jaar oude dochter vasthield, het huis van iemand anders in Thalang binnendrong.

Ons vorige verhaal:

Een lokale bewoner in Soi Uthai belde de politie nadat een onbekende man van rond de 40 over het hek naar het huis van een vreemdeling was geklommen met zijn twee jaar oude dochter naar verluidt om te gaan douchen. De man is een drugsverslaafde en neemt altijd zonder toestemming spullen van andere mensen mee en dringt andere huizen binnen, zeggen omwonenden.

Nu voor de update:

De heer Nopparit Roongrueng, een dorpshoofd van het M.5-dorp in Sri Soonthorn, vertelde de Phuket Express dat een team van de politie van Thalang het huis heeft doorzocht waar de man woont met zijn vrouw en hun twee jaar oude dochter.

Ze vonden vier methamfetaminepillen en een kleine hoeveelheid crystal methamfetamine.
Er werden ook veel items gevonden die het paar naar verluidt uit andere woningen in de buurt had gestolen.

Ze werden naar het politiebureau van Thalang gebracht voor verdere juridische stappen. Ondertussen wordt hun tweejarige dochtertje opgevangen door andere familieleden.

De politie noemde de verdachten niet en gaf niet meteen een verklaring af.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.