Phuket organiseert Spartan APAC Championship 2023 Race

PERSBERICHT:

Blue Tree Phuket en RUNRIO Thailand hebben een strategische samenwerking aangekondigd om het Spartan APAC Championship 2023 te organiseren, het tweede achtereenvolgende jaar voor Spartanen van over de hele wereld die de TRIFECTA Weekend-uitdaging aangaan. De samenwerking verstevigt de reputatie van Thailand als sportcentrum van wereldklasse verder.

Met het recente succes van "Spartan Pattaya 2023", dat meer dan 6,000 deelnemers aantrok en meer dan 300 miljoen baht aan inkomsten genereerde, blijft Thailand zijn status als een van de beste ASEAN-sportevenementencentra versterken. Het komende evenement "Spartan Phuket 2023", dat plaatsvindt op 25 en 26 november 2023 in Blue Tree Phuket in de provincie Phuket, zal naar verwachting meer dan 5,000 deelnemers trekken en aanzienlijke economische voordelen opleveren.

Bo Johan, de General Manager van Blue Tree Phuket, sprak zijn enthousiasme uit over het komende evenement. Hij zei dat na de overwinning van het 'Pattaya Spartan Trifecta Weekend & Trail 2023' de voorbereidingen in volle gang zijn voor het 'Phuket Spartan Trifecta & APAC Championship Weekend gepresenteerd door Blue Tree Phuket'. Hij voegde eraan toe dat dit evenement, in samenwerking met verschillende medewerkers, een breed scala aan activiteiten zal bieden waar deelnemers aan kunnen deelnemen en van kunnen genieten.

Het "Phuket Spartan Trifecta en APAC Championship Weekend gepresenteerd door Blue Tree Phuket" zal een uitdagende off-road race met 30 obstakels bevatten, ontworpen om het fysieke uithoudingsvermogen van de deelnemers te testen.

Het evenement vindt plaats tegen de achtergrond van de grootste heldere kristalblauwe lagune van Thailand. Spartan Thailand heeft de steun ingeroepen van meer dan 20 merkambassadeurs en influencers om het evenement te promoten, met een verwacht bereik van meer dan een miljoen fans. Het Thailand Convention and Exhibition Bureau (TCEB), de provincie Phuket en RUNRIO Thailand hebben het evenement ook gesponsord.

Het voorgaande is een persbericht van de PR-afdeling van de Thaise overheid.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.