Boeddhistische functionarissen inspecteren tempels in Phuket om fraude met buitenlandse zaken te voorkomen na incident in Chonburi

Phuket -

Het National Office of Boeddhisme inspecteerde tempels in Phuket om fraude door buitenlandse bedrijven te voorkomen nadat Chinese bedrijven naar verluidt nep-religieuze amuletten hadden verkocht in een tempel in Chonburi.

Op donderdag (17 augustusth), inspecteerde een team van functionarissen van de toeristenpolitie van Phuket, het Phuket Buddhism Office en Phuket Immigration verschillende tempels in Phuket, namelijk de Latthi Wanaram-tempel (Wat Tai) in Chalong, de Sawang Arom-tempel (Wat Rawai), de Khao Rang-tempel ( Phuket Town), de Kathu-tempel en de Sri Soonthorn-tempel (Wat Baan Phon) in Thalang.

Het Phuket Boeddhisme Bureau vertelde de Phuket Express dat de inspectie de opdracht volgt van het Nationale Bureau van het Boeddhisme om te voorkomen dat Chinese bedrijven in tempels runnen nadat bleek dat ze een gebied hadden gehuurd en valse amuletten aan toeristen hadden verkocht in een tempel in Chonburi. .

Ondertussen Chonburi-functionarissen zetten hun eigen inspecties voort na het bovengenoemde incident.

Er waren geen meldingen van grote problemen in Phuket.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.