Dief steelt naar verluidt uit het huis van een buitenlander in Rawai

Rawai-

Een dief brak in in het huis van een buitenlander in Rawai en lokale bewoners zeiden dat dieven in hetzelfde gebied in veel huizen hadden ingebroken.

Een mannelijke dief werd betrapt op camerabeelden terwijl hij aan het inbreken was in het huis van een onbekende buitenlander in Rawai. De dief zou naar verluidt vele tienduizenden baht in contanten hebben gestolen. Het incident is gemeld bij de politie van Chalong.

Andere buurtbewoners zeiden dat dieven ook in hun huizen in hetzelfde gebied hadden ingebroken en zelfs drie keer in hetzelfde huis hadden ingebroken. De dieven waren zeer professioneel, want er was niets kapot bij binnenkomst, zelfs geen sloten.

Buurtbewoners hopen dat relevante politie de verdachte(n) snel aanhoudt.

Gelijkaardig incident:

Verdachte(n) zouden een miljoen baht in contanten hebben gestolen uit het huis van een buitenlander in Thalang.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.