Bestuurder sterft nadat motor in botsing komt met bus in Thalang

Thalang-

Een motorrijder is overleden nadat hij met zijn motor tegen een tourbus botste in Thalang.

De politie van Thalang werd op dinsdag (15 augustus) voor middernacht op de hoogte gebracht van het ongeval op de Sri Soonthorn Road in het subdistrict Sri Soonthorn.th).

Politie en hulpdiensten kwamen ter plaatse om de beschadigde motor op de weg aan te treffen.

Vlakbij vonden ze het lichaam van de berijder, de heer Jakkrapop Tuaysiri, 53. Hij was schilder in een hotel. In de buurt werd een tourbus gevonden met schade aan de voorkant.

De chauffeur van de tourbus, de heer Sittichai Puhard, 45, vertelde de politie dat hij meer dan 10 toeristen uit Kamala vervoerde. Het regende toen de motor, die de verkeerde kant op reed, tegen de bus botste.

De politie van Thalang zet haar onderzoek echter voort om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen voor mogelijk verder onderzoek naar het incident.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.