Tweede en derde koningszoon van Thailand keren na eerste bezoek in 27 jaar terug naar de VS

Thailand -

De tweede en de derde zoon van Zijne Koninklijke Majesteit Koning Maha Vajiralongkorn keerden na een bezoek aan Thailand terug naar New York.

Onze eerdere verhalen:

De tweede zoon van Zijne Koninklijke Majesteit Koning Maha Vajiralongkorn heeft na 27 jaar Thailand bezocht.

De derde zoon van Zijne Koninklijke Majesteit Koning Maha Vajiralongkorn heeft voor het eerst in decennia Thailand bezocht.

Nu voor de update:

Than Aon en Than Aong vertrokken dinsdag (15 augustus) uit Thailandth) vroeg in de ochtend op Suvarnabhumi Airport in Samut Prakan op weg naar New York in de Verenigde Staten van Amerika.

Than Aon en Than Aong bedankten de pers op de luchthaven. 'Bedankt om ons hier op het vliegveld uit te zwaaien. Deze week hadden we het erg druk omdat we maar een paar dagen in Thailand waren. Er zijn nog veel meer dingen die we willen doen in en voor Thailand. We willen in het algemeen meer van Thailand zien. ”

“We hebben hier veel liefde gekregen van de Thaise mensen. Na de zeer lange tijd dat we hier zijn vertrokken, 27 jaar, is ons hart vervuld.”

“Thailand zal een land van hoop zijn. Thaise mensen hebben veel liefde en hoop. Ze respecteren elkaar en luisteren naar elkaar. Het maakt niet uit wie we zijn, in dit land zijn we Thais, we zijn vrienden, we zijn families, we zijn dezelfde Thais. We geven liefde aan elkaar, we verontschuldigen ons tegenover elkaar.”

De twee broers kregen brede steun op sociale media voor hun bezoek in het algemeen.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite TPN National.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/