Lid van de provinciale raad van Phuket komt om bij auto-ongeluk

Phuket -

Een lid van de provinciale raad van Phuket is overleden na een auto-ongeluk in Thalang.

De politie van Thalang werd op dinsdag (15 augustus) op de hoogte gebracht van het ongevalth) in de vroege ochtend op een lokale weg in Thep Krasattri.

Politie, hulpdiensten en de Phuket Express arriveerden ter plaatse en vonden een pick-up in een greppel langs de weg. De chauffeur werd dood aangetroffen in de pick-up en werd later door de politie geïdentificeerd als de heer Paisarn Utatchakun, 51. De heer Paisarn was lid van de provinciale raad van Phuket.

De niet-geïdentificeerde vriend van Paisarn die later ter plaatse arriveerde, vertelde de politie dat Paisarn net was vertrokken van een begrafenis voordat hij zijn andere vriend bij een huis in de buurt afzette en vervolgens naar huis ging.

In dit stadium geloofde de politie van Thalang dat meneer Paisarn achter het stuur in slaap was gevallen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.