Eigenaresse massagesalon in Patong gearresteerd wegens vermeende openheid zonder toestemming

Patong-

Een man is gearresteerd nadat hij naar verluidt zonder wettelijke toestemming een massagesalon had geopend in Patong.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze klachten hadden ontvangen van bezorgde burgers dat er illegaal een massagesalon open was in Patong en startte een onderzoek.

Op maandag (14 augustus) arresteerden ze een man die alleen geïdentificeerd was als meneer Anan, zijn leeftijd werd niet door de politie opgegeven, in een massagesalon aan de Ratcha Uthit 200 Pi Road in Patong. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht voor verdere juridische stappen.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze doorgaan met het optreden tegen illegale massagesalons om misdaden, waaronder seksuele uitbuiting, te voorkomen.

Gerelateerde artikelen:

Een massagesalon in Patong zou open zijn geweest zonder toestemming.

Een man is aangehouden nadat hij naar verluidt zonder toestemming een massagesalon had geopend.

Een vrouw werd gearresteerd nadat ze naar verluidt zonder toestemming een massagesalon zonder vergunning had geopend en een minderjarige had laten werken.

Een Thaise vrouw werd gearresteerd nadat ze naar verluidt zonder toestemming een massagesalon zonder vergunning had geopend en een minderjarige had laten werken.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.