Cruiseschip uit Singapore arriveert in Phuket met 3,865 toeristen

Phuket -

Een cruiseschip uit Singapore arriveerde met 3,865 toeristen bij een pier in Wichit, Mueang Phuket.

Op dinsdag (15 augustusth) om 6:00 uur verwelkomden ambtenaren van Phuket 3,865 toeristen bij de Phuket Marine Custom Pier in Makham Bay. Ze kwamen aan op het Genting Dream-cruiseschip, een nationaal schip van de Bahama's, maar onlangs uit Singapore.

De Genting Dream vertrok op dezelfde dag om 2 uur vanuit Phuket naar Penang in Maleisië, maar niet voordat veel passagiers naar verluidt genoten van Phuket en de lokale economie van inkomsten voorzagen door lokale toeristische attracties en winkels te bezoeken.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.