50 jaar oude boom valt in hevige regen bij de officiële residentie van Phuket

Phuket -

Een 50 jaar oude boom viel gisteren in hevige regen en wind in de residentie van de permanente secretaris van de provincie Phuket, in de buurt van het landhuis van de gouverneur. Gelukkig raakte niemand gewond

Op maandag (14 augustusth) harde wind en zware regenval over Phuket. Sommige gebieden, waaronder Samkong en Rassada, evenals Mueang Phuket, leden onder kleine overstromingen.

De enorme dennenboom, meer dan 50 jaar oud, werd omvergeworpen door harde wind. De boom raakte het hek van de residentie van de permanent secretaris van de provincie Phuket. Er werden geen gewonden gemeld.

Autoriteiten kappen de omgevallen boom om voordat ze hem uit het gebied verwijderen en het hek wordt momenteel gerepareerd.

Het Southern Meteorological Centre (West Coast) heeft maandag (14 augustus) een waarschuwing afgegeven voor zware regenval, sterke wind en hoge golven voor het Andaman-gebied, inclusief Phuket.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.