UPDATE: Enorme zeeschildpad getroffen door olie gevonden in Phuket

Phuket -

In de zee van Phuket is een enorme zeeschildpad gevonden die door olie is aangetast.

Onze eerdere verhalen:

Op verschillende stranden in Thalang werden olievlekken gevonden, samen met een babyzeeschildpad die door de olie leek te zijn aangetast.

Het Phuket Marine Office diende een rapport in voor juridische stappen tegen een boot die olie in zee had geloosd.

In Phuket is een tweede zeeschildpad aangetroffen die getroffen was door olie in de zee. Mariene ecologen zeiden dat de lokale mariene hulpbronnen zwaar waren aangetast.

Het Phuket Marine Office heeft meer politierapporten ingediend voor juridische stappen tegen een boot die olie in zee heeft geloosd.

Bij Phuket zijn nog twee zeeschildpadden gevonden die getroffen waren door olie in de zee.

In Phuket zijn meer zeeschildpadden aangetroffen die getroffen waren door olie in de zee.

Een andere door olie getroffen zeeschildpad is gevonden in de zee van Phuket.

Nu voor de update:

Ambtenaren van het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelden de Phuket Express dat ze het afgelopen weekend door lokale vissers waren geïnformeerd dat ze een enorme zeeschildpad hadden gevonden die vastzat in een visnet bedekt met olievlekken nabij het Bon-eiland in Rawai , Muang Phuket.

De schildpad werd gered en de olie werd verwijderd voordat de schildpad naar het Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Center werd gebracht voor verdere medische behandeling.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.