De derde zoon van de Thaise koning bezoekt voor het eerst in decennia Thailand

Thailand -

De derde zoon van Zijne Koninklijke Majesteit Koning Maha Vajiralongkorn heeft voor het eerst in decennia Thailand bezocht.

Ten eerste, voor de context:

De tweede zoon van Zijne Koninklijke Majesteit Koning Maha Vajiralongkorn heeft na 27 jaar Thailand bezocht.

Nu, voor ons verhaal:

Dokter Chakriwat Vivacharawongse, 40, bij Thais bekend als 'Than Aong' voegde zich op zondag (13 augustus) bij zijn oudere broer Vacharaesorn Vivacharawongse 'Than Aon' in Bangkokth).

Than Aong vertelde de Thaise media: “Mijn droom is uitgekomen. Ik heb de kans gehad om persoonlijk respect te betuigen aan het standbeeld van prins Mahidol in Thailand. Aangezien ik nu arts ben, ben ik door hem geïnspireerd. Ik volg zijn wil om de inspiratie door te geven aan andere studenten om goede dokters te worden.” Than Aong betoonde ook respect voor het standbeeld van zijn grootvader, wijlen koning Bhumibol Adulyadej.

Than Aong is de oprichter van New Yor, de oprichter van Chakriwat Medical Information Center in New York.

Wassana Nanuam, een senior Thaise mediaverslaggever, plaatste foto's op haar sociale mediakanalen en meldde dat dit de eerste keer is dat Than Aong en Than Aon samen in Thailand zijn sinds ze kinderen waren.

Beide mannen wonen al tientallen jaren in de Verenigde Staten en deze reis wordt algemeen gezien als een reis om zich te verzoenen met hun erfgoed en verleden, hoewel beide mannen hebben benadrukt dat het een persoonlijke reis is. Het Koninklijk Paleis heeft op het moment van schrijven nog geen officiële verklaring vrijgegeven over de bezoeken.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite TPN National.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/