Organisaties houden activiteiten ter ere van de verjaardag van de koningin-moeder

PERSBERICHT:

Talrijke organisaties in de publieke en private sector hielden op zaterdag 12 augustus activiteiten ter gelegenheid van de verjaardag van Hare Majesteit Koningin Sirikit de Koningin-Moeder.

Khunying Saengduan Na Nakorn, voorzitter van de Stichting voor het Gezinswelzijn van Oorlogsveteranen (FFWV), nam deel aan een evenement om cadeautassen en geld uit te reiken aan 73 ervaren soldaten die werden behandeld in het Veterans General Hospital in Bangkok. De soldaten hadden tijdens hun dienst verwondingen opgelopen of waren gehandicapt. Khunying Saengduan werd vergezeld door FFWV-bestuursleden en vrijwilligers.

Ondertussen hield de Bangkok Metropolitan Administration (BMA) een watergordijnvoorstelling in Benchasiri Park in het district Khlong Toei ter ere van Hare Majesteit de Koningin-moeder. Het evenement is open voor het publiek van 12-31 augustus. Tijdens deze periode worden er drie rondes met dagelijkse watergordijnvoorstellingen gehouden: de eerste om 7:00 uur, de tweede om 8:00 uur en de derde om 9:30 uur.

De BMA heeft Benchasiri Park ontwikkeld in samenwerking met ongeveer 50 instanties uit de publieke en private sector. Het park omvat 29 rai aan ruimte en werd 31 jaar geleden opgericht. Waterornamenten en fonteinen zijn belangrijke vaste waarden in dit park in het stadscentrum.

Het voorgaande is een persbericht van de PR-afdeling van de Thaise overheid.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.