Minderjarige gevonden bij Patong Massage Shop zonder licentie

Patong-

Een Thaise vrouw werd gearresteerd nadat ze naar verluidt zonder toestemming een massagesalon zonder vergunning had geopend en een minderjarige had laten werken.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze klachten hadden ontvangen van bezorgde burgers dat er illegaal een massagesalon was geopend en dat werknemers onder de 18 jaar klanten bedienden in Patong en startte een onderzoek.

Op zaterdag (12 augustusth) arresteerden ze een vrouw die alleen geïdentificeerd was als mevrouw Ornuma, haar leeftijd werd niet opgegeven door de politie, in een massagesalon aan Ratch Uthit 200 Pi Road.

Ze werd naar het politiebureau van Patong gebracht om te worden beschuldigd van het openen van een massagewinkel zonder toestemming en het toestaan ​​van werknemers onder de 18 jaar om in de massagewinkel te werken.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat minderjarigen niet gekwalificeerd zijn om in massagesalons te werken.

Dit was de tweede massagesalon gesloten omdat ze geen vergunning hadden en minderjarigen binnen een week in Patong in hetzelfde gebied konden laten werken.

De politie heeft in het algemeen ook hard opgetreden tegen massagesalons zonder vergunning in Phuket, zoals hier te zien is.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.