Gokholen overvallen in Thalang, Phuket, 18 gokkers gearresteerd

Thalang-

De politie deed een inval in twee illegale gokholen in Thalang en 18 gokkers werden gearresteerd.

De politie van Thalang vertelde de Phuket Express dat op zondag (13 augustus).th) deden ze een inval in een illegaal gokhol voor hanengevechten in Sri Soonthorn. Acht gokkers werden gearresteerd. Er werd ook een inval gedaan in een nabijgelegen High-Low gokhol waar 10 gokkers werden gearresteerd.

De inval kwam nadat de politie een tip had gekregen van een bezorgde burger dat er illegale gokholen in de buurt waren. Alle gokkers werden naar het politiebureau van Thalang gebracht om te worden beschuldigd van deelname aan illegaal gokken, hoewel hun namen niet aan de pers werden vrijgegeven.

Een vrouw, alleen geïdentificeerd als mevrouw Ya, wordt geconfronteerd met aanvullende aanklachten wegens het exploiteren van een illegale goklocatie.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.