Thai Tourism Authority richt zich op het verkrijgen van influencers om Thailand te promoten

nationaal —

De Tourism Authority of Thailand (TAT) heeft beroemde internationale influencers uitgenodigd om een ​​toeristisch stimulerend evenement bij te wonen tijdens het afgelopen lange Moederdag-vakantieweekend.

De TAT heeft onlangs influencers en online mediavertegenwoordigers uit de regio Azië-Pacific uitgenodigd voor een evenement genaamd "Write Your Own Amazing New Chapter" in Thailand. Het evenement vond plaats van 9 tot 13 augustus 2023 en was bedoeld om influencers te inspireren om hun reiservaringen te delen met een wereldwijd publiek.

Het evenement begon in de Columbia Pictures Aquaverse in Chonburi, waar de deelnemers werden verwelkomd door de plaatsvervangend gouverneur van de TAT voor marketingcommunicatie, de heer Chatthan Kunchhorn Na Ayudhya, en de burgemeester van Pattaya, Poramase Ngampiches. Ze hielden toespraken over het belang van duurzaam toerisme en hoe influencers een rol kunnen spelen bij het promoten ervan.

Gedurende vier dagen reizen de deelnemers naar drie verschillende bestemmingen in Thailand: Chiang Mai, Pattaya-Rayong en Phuket. Ze zullen een verscheidenheid aan activiteiten ervaren, van het bezoeken van oude tempels en paleizen tot het verkennen van natuurlijke wonderen rond deze wereldberoemde toeristische bestemmingen.

Onder de 50 deelnemers bevinden zich influencers en reisbloggers uit verschillende hoeken van de wereld, waaronder Australië, India, Japan, Maleisië, de Filippijnen, Singapore, Zuid-Korea, China, Taiwan en Vietnam.

TAT voorziet dat deze influencers hun prachtige ervaringen zullen delen met meer dan 26 miljoen mensen wereldwijd via verschillende social media kanalen.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite The Pattaya News.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/