UPDATE: Laatste verdachte geeft zich over bij schietpartij in Patong

Patong-

De laatste gezochte verdachte heeft zich overgegeven aan de politie nadat twee jonge mannen gewond raakten bij een vuurwapengerelateerd schietincident in Patong.

Onze eerdere verhalen:

Twee partijen waren in gesprek over een niet bekendgemaakt persoonlijk geschil voordat een van de partijen, die in een sedan zat, het vuur opende op de twee gewonde mannen voordat ze donderdagochtend vroeg (3 augustus) wegreden in hun voertuig.rd) bij een kruising op de Petch Kood Road.

Een verdachte is gearresteerd nadat twee jonge mannen gewond raakten na een vuurwapengerelateerd schietincident in Patong.

Een andere verdachte heeft zich overgegeven nadat twee jonge mannen gewond raakten bij een vuurwapengerelateerd schietincident in Patong.

Nu voor onze update:

Dat heeft de politie van Patong donderdag (10 augustus) aan de Phuket Express verteldth) dat de laatste gezochte verdachte, alleen geïdentificeerd als Sukanya, 26, uit Patong, zich heeft overgegeven aan de politie van Patong na een arrestatiebevel uitgevaardigd door de Phuket Provincial Court op 4 augustusth2023.

Ze wordt ervan beschuldigd betrokken te zijn geweest met de intentie tot moord, illegaal bezit van vuurwapens en munitie, in het openbaar zonder reden een pistool en munitie te dragen en in het openbaar te schieten.

Bij het schietincident waren in totaal vijf verdachten betrokken. Nu zijn alle verdachten aangeklaagd. De Phuket Express merkte op dat twee andere verdachten eerder waren gearresteerd, maar details werden niet vrijgegeven door de politie.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.