Verdachte gearresteerd in Thalang met 118 meth-pillen

Thalang-

In Thalang is een verdachte aangehouden met 118 methamfetaminepillen en 8.93 gram kristallijne methamfetamine.

Dat heeft de politiechef van Thalang, kolonel Pisit Chuenpet, donderdag (10 augustus) aan de Phuket Express verteldth) dat zijn officieren de heer Padungpol 'Man' Susamrit, 26 uit Sri Soonthorn, arresteerden. Hij werd gearresteerd in een hut in Soi Na Sard, Sri Soonthorn, Thalang.

Hij werd naar het politiebureau van Thalang gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

Padungpol gaf niet onmiddellijk een pleidooi vrij met betrekking tot zijn beschuldigingen en het was onduidelijk of hij de hulp van een advocaat had ingeroepen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.