Thailand betrapt een Iraakse man op vijftien jaar overschrijding van de toegestane verblijfsduur

Kanchanaburi –

Een Iraakse man werd gearresteerd in Kanchanaburi, West-Thailand, omdat hij zijn wettelijke visum om in Thailand te blijven met vijftien jaar had overschreden.

Kolonel Korn Somkanae, hoofd immigratie van Kanchanaburi, vertelde TPN-media dat ze door een bezorgde burger op de hoogte waren gebracht dat een buitenlander die te lang bleef en onlangs uit een ander deel van Thailand was gevlucht om te proberen arrestatie te voorkomen, zich verstopte in een pension in Kanchanaburi.

De politie ging naar het naamloze pension om de 43-jarige Iraakse man in het pension te vinden. Hij was Thailand in mei 2008 binnengekomen met een NON-B visum. Zijn visum was verlopen in augustus 2008. Hij had nu een overschrijding van 5,468 dagen.

Hij werd naar een plaatselijk politiebureau gebracht om te worden beschuldigd van overschrijding van de toegestane verblijfsduur en om naar het Thaise immigratiedetentiecentrum in Bangkok te worden gebracht en te worden uitgezet. Het was onduidelijk waarom hij zijn visum had overschreden. TPN-media merkten op dat de naam van de Iraakse man niet werd vrijgegeven door relevante officieren.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite TPN National.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/