UPDATE: Weer twee zeeschildpadden gevonden getroffen door olie in de zee van Phuket

Phuket-

Bij Phuket zijn nog twee zeeschildpadden gevonden die getroffen waren door olie in de zee.

Onze eerdere verhalen:

Op verschillende stranden in Thalang werden olievlekken gevonden, samen met een babyzeeschildpad die door de olie leek te zijn aangetast.

Het Phuket Marine Office diende een rapport in voor juridische stappen tegen een boot die olie in zee had geloosd.

In Phuket is een tweede zeeschildpad aangetroffen die getroffen was door olie in de zee. Mariene ecologen zeiden dat de lokale mariene hulpbronnen zwaar waren aangetast.

Het Phuket Marine Office heeft meer politierapporten ingediend voor juridische stappen tegen een boot die olie in zee heeft geloosd.

Nu voor de update:

Ambtenaren van het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelden de Phuket Express dat ambtenaren van het Sirinat National Park in Thalang op dinsdag (8 augustus) door lokale bewoners op de hoogte zijn gebrachtth) dat er bij Nai Yang Beach een met olie bedekte zeeschildpad was gevonden. De Groene Schildpad was 29 centimeter lang en 30 centimeter breed.

Op dezelfde dag werd de DMCR door een strandwacht op Mai Khao Beach op de hoogte gebracht dat er een Olive Ridley-zeeschildpad was gevonden die bedekt was met olie. De schildpad was 15 centimeter breed en 16 centimeter lang. Beide schildpadden werden gered en de olie werd van hen verwijderd voordat ze naar het Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Center werden gebracht voor verdere medische behandeling.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.