UPDATE: Een andere verdachte geeft zich over bij schietpartij in Patong

Patong-

Een andere verdachte heeft zich overgegeven nadat twee jonge mannen gewond raakten bij een vuurwapengerelateerd schietincident in Patong.

Onze eerdere verhalen:

Twee partijen waren aan het praten over een niet bekendgemaakt persoonlijk geschil voordat een van de partijen, die in een sedan zat, het vuur opende op de twee gewonde mannen voordat ze wegsnelden in hun voertuig.n Donderdag in de vroege ochtend (3 augustusrd) bij een kruising op de Petch Kood Road.

Een verdachte is gearresteerd nadat twee jonge mannen gewond raakten na een vuurwapengerelateerd schietincident in Patong.

Nu voor de update:

De politie van Patong vertelde de Phuket Express op dinsdag (8 augustus) dat ze een andere verdachte hebben gearresteerd die alleen werd geïdentificeerd als de heer Subandit, 26, uit Rassada, Phuket, na een arrestatiebevel uitgevaardigd door de Phuket Provincial Court op 4 augustus.th2023.

Hij wordt ervan beschuldigd betrokken te zijn geweest met de intentie tot moord, illegaal bezit van vuurwapens en munitie, in het openbaar zonder reden een pistool en munitie te dragen en in het openbaar te schieten.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.