Man gearresteerd met 90 methamfetaminepillen in Rawai

Rawai-

Een man werd gearresteerd met 90 methamfetaminepillen in Rawai.

De politie van Chalong vertelde de Phuket Express dat op dinsdag (8 augustusth) kregen ze bericht van een bezorgde burger in het Thai Mai Village in Rawai dat er illegale drugs werden verkocht.

Ze haastten zich naar het gebied om de verdachte in kwestie te vinden. Ze doorzochten de mannelijke verdachte (zijn naam werd niet door de politie gegeven) en vonden 90 methamfetaminepillen. Hij werd naar het politiebureau van Chalong gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.