Onderzoek gaat door naar gruwelijke moord door beroemde Spaanse chef-kok in Thailand

Soerat Thani —

Het forensisch team heeft bevestigd dat de lichaamsdelen die zijn gevonden op een stortplaats op Surat Thani, het zuidelijke toeristische eiland van Thailand, Pha Ngan, behoren tot een Colombiaanse man die vermoedelijk is vermoord door zijn Spaanse minnaar.

Eerst ons vorige verhaal:

De Thaise politie heeft een Spaanse verdachte gearresteerd voor het naar verluidt vermoorden en in stukken hakken van zijn Colombiaanse mannelijke partner op het zuidelijke toeristische eiland Pha Ngan, Surat Thani.

Nu voor onze update:

De resultaten van de DNA-analyse toonden aan dat de lichaamsdelen toebehoorden aan de heer Edwin Miguel Arrieta Arteaga, een 44-jarige Colombiaanse geslachtsveranderende chirurg, die met zijn Spaanse partner, de heer Daniel Jeronimo, op reis ging naar het eiland Pha Ngan. Sancho Bronchalo, 29.

Meneer Edwin verloor op mysterieuze wijze het contact met zijn familieleden nadat hij naar het eiland was gereisd om te genieten van het volle maanfeest met meneer Daniel. Zijn uiteengereten lichaamsdelen werden later teruggevonden in vuilniszakken op een stortplaats op het eiland.

Tot nu toe heeft dhr. Daniel toegegeven dat hij het lichaam van zijn minnaar zou hebben vermoord en gescheiden, waarbij hij beweerde dat dhr. Edwin gedwongen seks met hem probeerde te hebben. Dit leidde tot een gevecht waarbij meneer Daniel meneer Edwin een keer sloeg, waardoor hij viel en dodelijk met zijn hoofd op een badkuip stootte. Dit dwong de heer Daniel om het lichaam te verwijderen door het in stukken te hakken, volgens zijn bewering, hoewel de politie er sceptisch over bleef.

De politie zei dat de verdachte het incident zorgvuldig had gepland, zijn partner had uitgenodigd voor een ontmoeting op het eiland en het juiste gereedschap had gekocht om het lichaam in stukken te hakken.

De heer Daniel wordt vastgehouden op beschuldiging van moord met voorbedachten rade, het verbergen van het lichaam en het knoeien met het bewijsmateriaal.

Bovendien onthulde de politie dat de heer Daniel het eiland eerder een keer had bezocht. Hij gebruikte ook de creditcard van meneer Edwin en zijn geld om te investeren in het openen van een restaurant in Spanje.

Afgezien van het vermeende geschil over jaloezie, kan het motief ook zijn ingegeven door financiële kwesties, aldus de politie.

Er wordt gezocht naar de resterende lichaamsdelen van het slachtoffer die de verdachte in zee heeft gedumpt, waarbij de autoriteiten op 6 augustus met succes een zwarte zak met daarin het hoofd, beide handen en armen van het slachtoffer hebben teruggevonden.

Dit brengt het totale aantal gevonden lichaamsdelen op acht van de in totaal 14, waardoor er volgens de verdachte nog zes delen ontbreken.

Het is duidelijk dat de heer Daniel de zoon is van een bekende Spaanse acteur, Rodolfo Sancho Aguirre. Verder is hij ook de kleinzoon van Félix Ángel Sancho Gracia, een legendarische Spaanse acteur.

Zijn vader is naar verluidt van plan Thailand te bezoeken nadat hij heeft vernomen van de huidige situatie van zijn zoon.

FOTO: Matichon

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite The Pattaya News.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/