Duitse man verdrinkt op Karon Beach in Phuket

Phuket -

Een 52-jarige Duitse man is verdronken nadat hij met zijn 11-jarige zoon ging zwemmen bij Karon Beach.

De politie van Chalong werd op maandagavond (8 augustus) om 50 uur op de hoogte gebracht van het incidentth) bij Karon Beach. Zij en de Phuket Express kwamen aan op het strand waar de heer Jurgen Ralf Wiltzsch, 52, een Duitse staatsburger, bewusteloos werd gevonden.

Zijn 11-jarige jongen, wiens naam niet bekend was vanwege zijn leeftijd, vertelde de Thaise media dat hij en zijn vader om 7 uur gingen zwemmen. Een golf spoelde zijn vader weg, maar de jongen kon terugzwemmen naar het strand. Hij vertelde strandwachten op het strand over zijn vermiste vader voordat ze de zee in gingen en zijn vader weer het strand op trokken.

Meneer Wiltzsch kreeg reanimatie maar werd later dood verklaard.

Dit is de zesde verdrinking op de stranden van Phuket in slechts een paar weken tijd, vijf van hen buitenlandse toeristen.

Soortgelijke incidenten onlangs:

Twee Indiase toeristen zijn verdronken op Karon Beach, Mueang Phuket, nadat ze naar verluidt rode vlaggen en waarschuwingen voor niet zwemmen hadden genegeerd.

Een mannelijke toerist uit Senegal werd vermist nadat hij ging zwemmen in de zee bij Freedom Beach in Karon, Phuket.

Het lichaam van een vermiste Senegalese toerist is vandaag aangespoeld in het Karon-subdistrict van Phuket, nadat hij op 28 juli vermist raakte in de ruwe zee.

Een Thaise man is als vermist opgegeven nadat hij in zee was gaan zwemmen terwijl hij rode vlaggen negeerde op een strand in Thalang.

Een Russische toerist is verdronken op een strand in Thalang, naar verluidt het negeren van rode vlaggen en geen zwemwaarschuwingen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.