Egyptische man gearresteerd in Patong omdat hij in een kapperszaak werkte

Patong-

Een Egyptische man en een Thaise vrouwelijke eigenaar zijn gearresteerd in een kapperszaak in Patong.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze het afgelopen weekend de heer Bassem Mohamed, 38, een Egyptische onderdaan (werknemer) hadden gearresteerd die kapperswerk deed voor buitenlanders en een vrouw die alleen geïdentificeerd was als mevrouw Petchlada, 38 (werkgever). Ze werden gearresteerd bij een kapperszaak aan Taweewong Road.

Ze werden naar het politiebureau van Patong gebracht en de heer Mohamed wordt beschuldigd van illegaal werken en het overschrijden van zijn visum. Mevrouw Petchlada wordt beschuldigd van het in dienst hebben van een buitenlander die geen werkvergunning heeft.

De Phuket Express merkt op dat kappers en salonpersoneel een beschermd Thais beroep zijn en dat buitenlanders niet op dit gebied kunnen werken of hiervoor een werkvergunning kunnen krijgen.

Gerelateerde artikelen:

Een Jordaanse man werd gearresteerd in Patong nadat bleek dat hij een kappersdienst verleende aan buitenlandse klanten, wat alleen voor Thaise mensen een beschermd beroep is.

De politie van Patong heeft een onderzoek ingesteld naar aanleiding van klachten dat buitenlanders verboden werk deden als kapper en salonpersoneel.

Drie Russische vrouwen werden gearresteerd in Thalang omdat ze naar verluidt salon- en nageldiensten verleenden, wat alleen voor Thaise mensen een beschermd beroep is.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.