UPDATE: Verdachte gearresteerd nadat twee mensen gewond raakten bij schietpartij in Patong

Patong-

Een verdachte is gearresteerd nadat twee jonge mannen gewond raakten na een vuurwapengerelateerd schietincident in Patong.

Ons vorige verhaal:

Twee partijen waren aan het praten over een niet bekendgemaakt persoonlijk geschil voordat een van de partijen, die in een sedan zat, het vuur opende op de twee gewonde mannen voordat ze wegsnelden in hun voertuig.n Donderdag in de vroege ochtend (3 augustusrd) bij een kruising op de Petch Kood Road.

Nu voor de update:

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat op zaterdag (5 augustusth) arresteerden ze een man die alleen geïdentificeerd was als meneer Nattapong, 34, en er werd een re-enactment van de schietpartij gehouden.

Nattapong wordt beschuldigd van opzet tot moord, illegaal bezit van vuurwapens en munitie, het dragen van een pistool en munitie in het openbaar zonder reden en schieten in het openbaar.

Het motief voor het incident en de aard van het geschil tussen de twee partijen is niet bekendgemaakt aan de Thaise media.

Nattapong blijft op het moment van schrijven in politiehechtenis. Het is niet bekend of hij de diensten van een advocaat heeft behouden, maar naar verluidt heeft hij de misdaad toegegeven en daarmee ingestemd met de re-enactment.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.