Zeven mensen gewond nadat pick-up in botsing kwam met sedan in Thalang

Thalang-

Zeven mensen zijn gewond geraakt nadat een pick-up het afgelopen weekend in botsing kwam met een sedan in Thep Krasattri.

De politie van Thalang werd op vrijdag (4 augustus) op de hoogte gebracht van het ongevalth) op de Thep Krasattri Road in noordelijke richting. Ze kwamen ter plaatse en vonden de beschadigde pick-up en sedan op de middenberm.

In de pick-up vond de politie van Thalang drie gewonden en in de sedan vier gewonden. Ze werden allemaal naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht en werden niet geïdentificeerd aan de Thaise media.

De politie van Thalang zet haar onderzoek voort om de exacte oorzaak van het ongeval te vinden voor verdere juridische stappen.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.