Cannabiswinkel in Rawai moet 30 dagen sluiten

Rawai-

Een cannabiswinkel in Rawai moet 30 dagen sluiten nadat ze klachten hebben ontvangen.

Ambtenaren onder leiding van de chef van het districtskantoor van Mueang Phuket, de heer Pairoj Srilamoon, en de politie van Chalong inspecteerden een cannabiswinkel in Rawai.

Een buitenlander werd aangetroffen terwijl hij cannabis rookte en een tweede buitenlander, die niet geïdentificeerd was, kwam opdagen en beweerde de eigenaar te zijn met een legale vergunning om cannabis te verkopen in de winkel genaamd 'Cosmic Temple Vibes HQ'.

Op de tweede verdieping werd ook hennep verbouwd. Een gebouw naast de winkel was beschadigd door vocht en er druppelde water in een slaapkamer en beschadigde de muur, wat volgens de onbekende eigenaar van het gebouw te wijten was aan de cannabisteelt.

De heer Pairoj vertelde de Phuket Express dat de eigenaar van de cannabiswinkel wordt beschuldigd van het overtreden van de huidige regels en voorschriften door mensen toe te staan ​​cannabis in de winkel te roken.

Het kweken van cannabis in het gebouw en het veroorzaken van overlast zijn twee andere aanklachten die in overweging worden genomen.

Het was niet meteen duidelijk of de oorspronkelijke klacht tegen de hennepwinkel was ingediend door de buurman die vermeende schade had geleden.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.