Russische man verdrinkt op het strand van Phuket nadat hij naar verluidt de waarschuwingen om niet te zwemmen te negeren

Phuket -

Een Russische toerist verdronk op een strand in Thalang, naar verluidt negeren van rode vlaggen en geen zwemwaarschuwingen.

De toeristenpolitie van Phuket vertelde de Phuket Express dat ze op donderdagavond tegen de schemering (3 augustus) op de hoogte waren gebracht van het incidentrd) op Surin-strand. Ze kwamen op het strand aan met rode vlaggen die waren opgehangen door strandwachten, wat betekende dat er niet langs het strand mocht worden gezwommen.

Een buitenlandse man werd op het strand gereanimeerd door strandwachten en werd later door de toeristenpolitie van Phuket geïdentificeerd als MR. ALEKSANDR IUNEMEN, 41, Russisch staatsburger. Hij werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht waar hij dood werd verklaard.

Dit is de vijfde persoon die de afgelopen week onlangs in Phuket is verdronken, waarvan vier buitenlandse toeristen. Ambtenaren komen naar verluidt bijeen om manieren te bespreken om mensen beter te laten stoppen met zwemmen tijdens ruw weer en om betere ondersteuning van strandwachten te bieden.

Soortgelijke incidenten onlangs:

Twee Indiase toeristen zijn verdronken op Karon Beach, Mueang Phuket, nadat ze naar verluidt rode vlaggen en waarschuwingen voor niet zwemmen hadden genegeerd.

Een mannelijke toerist uit Senegal werd vermist nadat hij ging zwemmen in de zee bij Freedom Beach in Karon, Phuket.

Het lichaam van een vermiste Senegalese toerist is vandaag aangespoeld in het Karon-subdistrict van Phuket, nadat hij op 28 juli vermist raakte in de ruwe zee.

Een Thaise man is als vermist opgegeven nadat hij in zee was gaan zwemmen terwijl hij rode vlaggen negeerde op een strand in Thalang.

Op een strand in de wijk Thalang is een lichaam gevonden van een Thaise man op grote rotsen.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.