Menselijk bekken gedumpt gevonden op een stortplaats op het eiland Pha Ngan, mogelijk een buitenlander

FOTO: MGR

Pha Ngan-eiland, Surat Thani –

Op het eiland Pha Ngan in Surat Thani werd een menselijk bekken gevonden met de ingewanden er nog aan vast, gedumpt op een vuilnisbelt.

Kapitein Suteep Chadakan van de politie van Pha Ngan werd op donderdag (3 augustus) op de hoogte gebracht van de menselijke delen op een vuilnisbelt in de gemeente Koh Pha Ngan Island. De politie kwam met reddingswerkers ter plaatse en vond een mannelijk bekken van 50 centimeter breed en ongeveer vijf kilo zwaar in een vuilniszak. In de dubbele zak vonden ze ook menselijke ingewanden.

De politie geloofde dat de menselijke delen van een buitenlander waren omdat de botten veel groter waren dan een normaal Thais lichaam en veel vet bevatten. Aangenomen wordt dat de man minstens 24 uur is overleden.

De politie gelooft dat de onderdelen in een vuilnisbak zijn gedumpt voordat een vuilnisman de bak in een vuilniswagen plaatste en de resten op de stortplaats gooide in afwachting van toekomstige verbranding. De politie van Koh Pha Ngan probeert andere delen van zijn lichaam te vinden en op mogelijke verdachten te jagen, evenals om vast te stellen van wie het bekken was.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.