Zuid-Afrikaan naar het ziekenhuis gebracht nadat hij publiek in Patong had gestoord

Patong-

Een Zuid-Afrikaanse man zonder shirt en schoenen is naar een ziekenhuis gebracht voor een evaluatie van de geestelijke gezondheid nadat hij openbare overlast had veroorzaakt.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze op de hoogte waren gebracht van het incident in de buurt van een hotel aan de Pracha Nukroh Road. Ze kwamen ter plaatse om de buitenlandse man te vinden die door de politie was geïdentificeerd als een Zuid-Afrikaan, maar wiens naam om medische redenen niet was vermeld. Hij praatte luid tegen zichzelf en stoorde andere mensen die hem passeerden. Hij maakte een gedesoriënteerde en verwarde indruk.

De politie ontdekte dat de Zuid-Afrikaanse man dronken was bovenop een vermoedelijke psychische aandoening. Hij werd naar het Patong Hospital gebracht voor een beoordeling van de geestelijke gezondheid. Zijn familieleden arriveerden in het ziekenhuis en vertelden de politie dat de Zuid-Afrikaanse man zenuwachtig was voor een baan en al drie dagen niet had geslapen.

In vergelijkbaar recent nieuws:

Een dronken Russische man werd door de politie van Phuket tegengehouden met een taser (elektrisch pistool) nadat bleek dat hij meerdere auto's in Wichit had beschadigd.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.