Twee Indiase mannen verdrinken op het strand van Phuket nadat ze naar verluidt de waarschuwingen voor niet zwemmen hebben genegeerd

Phuket -

Twee Indiase toeristen zijn verdronken op Karon Beach, Mueang Phuket, nadat ze naar verluidt rode vlaggen en waarschuwingen voor niet zwemmen hadden genegeerd.

Hulpdiensten werden op dinsdag (6 augustus) om 45:1 uur op Karon Beach op de hoogte gebracht van het incidentst). Zij en de Phuket Express arriveerden op het strand met rode vlaggen, wat betekende dat zwemmen langs het strand niet was toegestaan.

Twee mannelijke Indiase toeristen waren al door strandwachten uit de branding naar het strand getrokken voordat reddingswerkers arriveerden. Beide mannen hadden geen pols en werden met spoed naar nabijgelegen ziekenhuizen gebracht, waar ze beiden later dood werden verklaard. Een van hen werd door de politie van Karon geïdentificeerd als de heer SAGER JVGTAWAT, 31, terwijl de andere man nog niet publiekelijk geïdentificeerd was door relevante functionarissen.

Niet-geïdentificeerde Indiase vrienden van de twee mannen vertelden de politie van Karon dat er in totaal acht van hen waren die het gebied gingen bezoeken. Vier van hen zijn in zee gaan zwemmen, ondanks uitgebreide waarschuwingen om uit het water te blijven. Alle vier werden door sterke golven de zee in getrokken. Ze werden door strandwachten teruggebracht naar het strand, maar twee van de mannen verdronken op tragische wijze.

Soortgelijke incidenten onlangs:

Een mannelijke toerist uit Senegal werd vermist nadat hij ging zwemmen in de zee bij Freedom Beach in Karon, Phuket.

Het lichaam van een vermiste Senegalese toerist is vandaag aangespoeld in het Karon-subdistrict van Phuket, nadat hij op 28 juli vermist raakte in de ruwe zee.

Een Thaise man is als vermist opgegeven nadat hij in zee was gaan zwemmen terwijl hij rode vlaggen negeerde op een strand in Thalang.

Op een strand in de wijk Thalang is een lichaam gevonden van een Thaise man op grote rotsen.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.